Vildtsauce med fermenteret peber og tyttebær
Ingredienser
10 personer
- 20 ml OSCAR® Demi Glace koncentrat
- 40 ml OSCAR® Vildtfond koncentrat
- 60 g tyttebærsauce, gerne med bær i
- 2 dl fløde
- 8 dl vand
- 5 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
- knust enebær, laurbær, lang peber og timian
- evt. gin
- OSCAR® Jævner
Fremgangsmåde
- Kog alle ingredienser op sammen, på nær fløde og stivelse.
- Lad fonden simre/trække, så krydderierne giver smag, dog uden at det reducerer.
- Tilsæt fløde og jævn herefter med til ønsket konsistens.
- Smag til med salt og peber og evt. gin. Gin fremhæver smagen fra bl.a. enebær.
Relaterede produkter
Anvendt produkter
Se mereInspiration
OSCAR® Fond koncentrat
Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.
Inspiration
Jul med OSCAR®
Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.
Inspiration
OSCAR® Premium
OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.