Vildtsauce med fermenteret...

Vildtsauce med fermenteret peber og tyttebær


Tip: Du kan tilsmage din vildtsauce med f.eks. blåskimmelost for at give mere fedme og dybde, eller prøv at tilsmage med OSCAR® Svampefond koncentrat for dybere umami.

Ingredienser

10 personer

  • 20 ml OSCAR® Demi Glace koncentrat
  • 40 ml OSCAR® Vildtfond koncentrat
  • 60 g tyttebærsauce, gerne med bær i
  • 2 dl fløde
  • 8 dl vand
  • 5 g OSCAR® Premium Fermenteret Peber Pasta
  • knust enebær, laurbær, lang peber og timian
  • evt. gin
  • OSCAR® Jævner 

Fremgangsmåde

  1. Kog alle ingredienser op sammen, på nær fløde og stivelse.
  2. Lad fonden simre/trække, så krydderierne giver smag, dog uden at det reducerer.
  3. Tilsæt fløde og jævn herefter med til ønsket konsistens.
  4. Smag til med salt og peber og evt. gin. Gin fremhæver smagen fra bl.a. enebær. 

Inspiration

OSCAR® Fond koncentrat

Et smagfuldt og kreativt tilskud til din krydderihylde. Med OSCAR® Fond koncentrat kan du med få dråber gøre en standardret til noget helt specielt for dit køkken.

Inspiration

Jul med OSCAR®

Hent inspiration til velsmagende opskrifter og saucer, der kan serveres på julemenuen.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.