• Ny

Premium Fiskefumet 630 g

OSCAR® Premium Fiskefumet pasta giver en intens smag af hvid fisk, en let smag af kammuslinger og noter af grøntsager, hvidvin og citron. Velegnet som base til fiskesupper og saucer, og prøv også Fiskefumet pasta ved pochering.

Kode: 12586627
Find forhandler
Kontakt os

Har du spørgsmål?

Udfyld nedenstående formular og vi kontakter dig så snart vi kan.

Element Værdi
Energi i kJ 1.107 kJ
Energi i kcal 263 kcal
Fedt 7,9 g
- heraf mættede fedtsyrer 1 g
Kulhydrat 38,5 g
- heraf sukkerarter 8,1 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 9,2 g
Salt 10,4 g

Pisk produktet i kogende eller koldt vand. Bring det i kog og lad det simre i 5 minutter. Til saucebase bruges 70 g pr. 1 liter vand. Til fondbase bruges 42 g pr. 1 liter vand.

Opbevaring før åbning: Ved stuetemperatur. Opbevaring efter åbning: I køleskab ved højest +5°C. Holdbarhed uåbnet: 365 dage. Holdbarhed efter åbning: 6 uger.

FISK 19,1%, maltodextrin, kartoffelstivelse, aromaer (med FISK, SELLERI), løgpuré, salt, solsikkeolie, sukker, FISKEfond 5,6% (FISKEfond, salt), hydrolyseret HVEDEprotein (HVEDEprotein, salt, solsikkeolie), hvidvin, tørret MÆLKEfedt, citronsaft koncentrat.

Element Værdi
Kolli EAN 8445291272330
Kolli størrelse 6 x 630 g
Kolli bredde 193 mm
Palle EAN 8445291272354
Kolli højde 114 mm
Kolli længde 291 mm
Kolli nettovægt 3780 g
Kollier pr. pallelag 16
Stk. EAN 8445291272347
Kollier pr. palle 112
Stk. størrelse 630 g
Kolli bruttovægt 4131 g
Pallelag 7
Stk. bredde 94 mm
Stk. højde 111 mm
Stk. længde 94 mm
Stk. nettovægt 630 g
Stk. bruttovægt 682 g

Inspiration

OSCAR® Premium nyheder

Nu tilføjer vi meget mere af alt det gode og
udvider Premium Paste sortimentet med 3 ekstra produkter
til serien - nemlig Fiskefumet, Mørk Kalvefond og Stegt Kyllingefond pasta.

Inspiration

OSCAR® Premium

OSCAR® Premium er skabt med kulinarisk forståelse for de moderne gastronomiske behov og med respekt for det traditionelle håndværk. OSCAR® Premium serien består af smagsgivende krydderpastaer.
premium_glaces

Downloade

OSCAR® Premium Glaces i pastaform